Natuurlijke oplossingen Natuurlijke oplossingen
Professionele tuinbouw Professionele tuinbouw
010-5221514 010-5221514 010-5221514 | info@deruned.nl
Ons bedrijf

Ons bedrijf

Geschiedenis

DeruNed bv is opgericht in 1996, in een tijd dat steeds meer chemische gewasbeschermingsmiddelen door de overheid verboden werden.
Als gevolg nam de behoefte van kwekers aan milieuvriendelijke alternatieven toe.

DeruNed speelt hier op in met een groeiend assortiment aan natuurlijke oplossingen: effectieve middelen op basis van organische voeding, plantextracten en micro-organismen. Een succesvolle beslissing, waardoor DeruNed in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier met hoogwaardige producten. Maar ook tot een betrouwbaar adviseur voor talloze kwekers. Met als gezamenlijk doel: een prachtig (teelt) resultaat. Op DeruNed kunt u rekenen!

Waar vindt u DeruNed bv?

Hoefweg 156 Ons bedrijf
2665 LD Bleiswijk
T 010-5221514  
E info@deruned.nl

Welkom op ons bedrijf!

DeruNed bv is gevestigd in een prachtig bedrijfsgebouw. Op deze locatie hebben wij onze kantoren, laboratorium, en productieruimte. Wij zijn trots op ons prachtige pand.! Wilt u ons bezoeken, dan bent u van harte welkom.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang