Ons bedrijf

Geschiedenis

DeruNed bv is opgericht in 1996, in een tijd dat steeds meer chemische gewasbeschermingsmiddelen door de overheid verboden werden.
Als gevolg nam de behoefte van kwekers aan milieuvriendelijke alternatieven toe.

DeruNed speelt hier op in met een groeiend assortiment aan natuurlijke oplossingen: effectieve middelen op basis van organische voeding, plantextracten en micro-organismen. Een succesvolle beslissing, waardoor DeruNed in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier met hoogwaardige producten. Maar ook tot een betrouwbaar adviseur voor talloze kwekers. Met als gezamenlijk doel: een prachtig (teelt) resultaat. Op DeruNed kunt u rekenen!

Waar vindt u DeruNed bv?

Hoefweg 156 Ons bedrijf
2665 LD Bleiswijk
T 010-5221514
F 010-5220250
E info@deruned.nl

Welkom op ons bedrijf!

DeruNed bv is gevestigd in een prachtig bedrijfsgebouw. Op deze locatie hebben wij onze kantoren, laboratorium, en productieruimte. Wij zijn trots op ons prachtige pand.! Wilt u ons bezoeken, dan bent u van harte welkom.

Routebeschrijving

A12 vanuit Utrecht: neem afslag 8, Bleiswijk. Linksaf over de snelweg en over het spoor. (N209)
Bij het 4e stoplicht rechtsaf, (Groendalseweg) en direct weer rechtsaf (Hoefweg). 
U rijdt dan parallel aan de N209. Na 300 mtr. vindt u ons bedrijf.


A12 vanuit Den Haag/Zoetermeer: neem afslag 8, Bleiswijk. Rechtsaf. (N209) Bij het 2e stoplicht rechtsaf, en direct weer rechtsaf.
U rijdt dan parallel aan de N209. Na 300 mtr. vindt u ons bedrijf.


Komende vanuit Rotterdam: u rijdt op de N209, richting Zoetermeer. Wanneer u bij Bleiswijk bent, niet het 1e stoplicht nemen, maar doorrijden voorbij het dorp. Bij het 2e stoplicht linksaf, en direct weer rechtsaf.
U rijdt dan parallel aan de N209. Na 300 mtr. vindt u ons bedrijf.