Natuurlijke oplossingen Natuurlijke oplossingen
Professionele tuinbouw Professionele tuinbouw
010-5221514 010-5221514 010-5221514 | info@deruned.nl
Oriand

Oriand

Wat is Oriand?

Oriand is een bladmeststof gebaseerd op diverse plantextracten. Het bevat verschillende voedingsstoffen die nodig zijn voor een evenwichtiger en gezondere groei van het gewas.

Hoe werkt Oriand?

Oriand zorgt voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen, en verhoogt daarbij de natuurlijke weerstand van de plant.


Regelmatig herhalen

Voor een effectieve werking van Oriand, is het belangrijk dat de behandeling regelmatig wordt herhaald. Alleen dan worden alle bladeren daadwerkelijk bedekt. Vanwege de groei van het gewas, is het noodzakelijk de behandeling elke week te herhalen. Tijdens sterke groeiperioden is het noodzakelijk om Oriand elke vijf dagen toe te dienen.

Hoe gebruikt u Oriand?

**Let bij gebruik van Oriand op een goede bladbedekking.
Oriand kan met alle gebruikelijke spuittechnieken worden toegepast. Het meest betrouwbare resultaat krijgt u als u vroeg in het voorjaar start en in het najaar schoon eindigt.

Dosering

1 liter per 1000 m2 . Elke 5 -7 dagen herhalen.
bij snel groeiend gewas: elke 5 dagen herhalen.
*bij gevoelige gewassen altijd eerst een proefbespuiting toepassen.

Hoe bewaart u Oriand?

Bewaar Oriand niet in de chemiekast. Na openen is Oriand nog twee maanden houdbaar, mits de fles goed gesloten wordt bewaard op een koele en donkere plaats.

Download Oriand

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang